Назад
Єгипет

Rixos Golf Villas & Suites 5* – ще один готель відомої мережі в Шармі.

Rixos Golf Villas & Suites 5* – готель, який уже привернув увагу. Відкриття відбулося 16 жовтня 2023 року, і вже зараз він радує гостей басейнами, барами, головним рестораном і a-la-carte.

Готель не є новим, але після глобальної реновації свого попередника Maritim Jolie Ville Royal Peninsula став справжнім знахідженням для спокійного відпочинку з родиною або романтичних моментів.

? З переваг готелю можна відзначити:

? Просторі стильні номери площею не менше 60 квадратних метрів.
? Дуже великі та просторі басейни з підігрівом.
? Чудове харчування та “все включено” цілодобово.
? Включений імпортний алкоголь та свіжовичавлені соки.

? Тепер деякі недоліки:

? Мало зелені на території.
? Головний басейн після Maritim Jolie Ville Royal Peninsula, здається, пройшов лише косметичний ремонт.
? Є номери з ванними кімнатами, які залишились від попередника Rixos (повністю відновлені, але з іншим дизайном – дивіться відео).
? Ще один цікавий момент про номери – переглядайте та слухайте ? в моєму відео.

? Rixos Golf Villas & Suites 5* розташований на другій лінії і має приватний пляж в Шармі поруч з пляжем готелю Jolie Ville Golf & Resort. Хоча пляж ще не готовий і тільки готується до відкриття, але готельні клаб-кари будуть курсувати сюди. В даний момент тут ще встановлюють понтон та облаштовують пляжний бар, встановлюють шезлонги та парасольки.

Під час підготовки до відкриття також будуть введені дитячий клуб та SPA. Rixos завжди славився якістю та сервісом, тому поки готель не розгорнув повну інфраструктуру, гості користуються концепцією “Живи в одному, насолоджуйся трьома”. Гості Rixos Golf Villas & Suites 5* можуть користуватися інфраструктурою (пляжі, бари, ресторани, аквапарк, дитячий клуб, вечірки, розважальна програма) сестринських готелів мережі – Rixos Premium Seagate 5* та Rixos Sharm El Sheikh (Adult Only 18+) 5*. Безкоштовний готельний трансфер працює тут щогодини з 9:00 до 00:00 (розклад прикріплено).

Загалом, відношення до недавно відкритих готелів може бути різним, але точно варто скористатися можливістю відпочити в Rixos за привабливою ціною. Забронювати тур до готелю Rixos Golf Villas & Suites 5* або інші тури в Єгипет ви маєте можливість прямо у нас на сайті

Поділитись: viber facebook /telegram