Назад
Турція

Готелі для відпочинку з дітьми в Анталії

Якщо ви шукаєте ідеальне місце для відпочинку зі своєю родиною, то відправлення до Анталії – це саме те, що вам потрібно. З чистими пляжами, затишними готелями та безліччю розважальних можливостей для дітей, Анталія стає ідеальним місцем для сімейного відпочинку.

1. Готелі з розвагами для дітей:
Багато готелів у Анталії пропонують широкий спектр розважальних можливостей для дітей будь-якого віку. Від дитячих басейнів та аквапарків до дитячих клубів та організованих ігор та забав – ваші діти точно не нудьгуватимуться.

2. Сімейні номери:
Багато готелів у Анталії пропонують спеціальні сімейні номери або номери-студії, призначені спеціально для комфортного розташування сімей. Тут ви зможете знайти всі зручності для вас та ваших дітей, включаючи додаткові ліжка, дитячі ліжечка та ігрові куточки.

3. Дитячі ресторани:
Багато готелів у Анталії мають спеціальні ресторани або буфети для дітей, де подаються страви, які спеціально призначені для маленьких гурманів. Тут ваші діти зможуть смакувати свої улюблені страви та знайти нові смаки.

4. Розваги для всієї сім’ї:
Крім того, що готелі у Анталії мають безліч розважальних програм для дітей, вони також пропонують розваги для всієї сім’ї. Від вечірніх шоу та вистав до спортивних змагань та екскурсій – у вас не буде нудно ні на хвилину.

5. Безпека та комфорт:
Готелі в Анталії роблять все можливе, щоб забезпечити безпеку та комфорт вашої сім’ї. Вони мають високі стандарти безпеки, дитячі заходи та дитячі послуги, щоб ви могли насолоджуватися відпочинком, знаючи, що ваші діти в безпеці.

6. Поручність до пляжу:
Багато готелів у Анталії знаходяться в непосредній близькості від чистих пляжів Середземного моря. Це забезпечує легкий доступ до пляжу та безліч зручностей для сімейного відпочинку на березі моря.

Завдяки цим факторам, готелі у Анталії стають ідеальним вибором для сімейного відпочинку. Плануйте свою поїздку в Анталію вже сьогодні і насолоджуйтеся незабутнім відпочинком зі своєю родиною!

Найкращі Готелі для родин з дітьми:

Lara Barut Collection – цей курортний готель розташований на березі моря в Анталії, усього за 10 км від аеропорту міста. До послуг гостей 8 ресторанів з обслуговуванням “а-ля-карт”, спа-центр із турецькою лазнею, дитячий клуб та критий і відкритий басейни з водними гірками. На території помешкання також передбачені окремі пляжі для дорослих гостей.

Concorde De Luxe Resort – на території курортного готелю De Luxe відкрито 7 ресторанів і барів. У ресторані Da Vinci подають страви італійської кухні по меню. Також гості готелю Concorde можуть відвідати стейк-хаус, бар Havana та пляжний бар із шезлонгами та видом на море.До послуг гостей власний пляж і тенісний корт із хорошим освітленням. У спа-центрі курортного готелю пропонують сеанси масажу та різні процедури для догляду за тілом. Серед інших зручностей – критий басейн і кімната для ігор із боулінгом і більярдом.

Liberty Hotels Lara – у головному ресторані готелю Liberty Lara подають страви міжнародної кухні, які також можуть бути сервіровані в обідній зоні біля басейну. Крім цього, у помешканні відчинено ресторан сучасної турецької кухні, італійський ресторан та традиційний намет-йорук, де готують піцу на індивідуальне замовлення.На території готелю облаштовано 2 тенісні корти з видом на море та майданчик для пляжного волейболу. Також гості можуть потренуватися у повністю обладнаному фітнес-центрі. Маленькі гості весело проведуть час у мілководному басейні, на водних гірках та у дитячому клубі, де організовують різноманітні розваги.У спа-центрі готелю Liberty Lara з фінською сауною і хамамом, що оздоблений мозаїкою, пропонуються масажні процедури. Біля відкритого басейну облаштовано зону для дорослих, де можна спокійно відпочити та почитати. Відстань від готелю Liberty Lara до аеропорту Анталії становить 14,7 км.

Delphin Imperial Lara – вишукані номери готелю оформлені в сучасному стилі. Вони забезпечені кондиціонером і РК-телевізором з супутниковими каналами. Із деяких номерів відкривається приголомшливий вид на море.Гості можуть скористатися добре устаткованим фітнес-центром, а також розслабитися в сауні після тренування. Для релаксації у спа-цетрі також передбачено турецьку лазню та масажний кабінет.

Swandor Hotels & Resorts – Topkapi Palace – усі номери і люкси готелю Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace були повністю відремонтовані та переобладнані у квітні 2019 року. У ресторанах Safir та Hanedan подають страви міжнародної і турецької кухні.Гості готелю Swandor Hotels Resorts Topkapi Palace можуть потренуватися у фітнес-центрі та пограти у баскетбол, міні-футбол і пляжний волейбол. Також у помешканні пропонуються масажні процедури. Для дітей облаштовано ігровий майданчик. За користування тенісними кортами і спорядженням для гри у теніс стягується додаткова плата.

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort Antalya – до послуг гостей 4 ресторани з обслуговуванням по меню та великий спа-центр. Надаються такі додаткові зручності, як кошик із фруктами й пляшка вина з нагоди прибуття, безкоштовні послуги прасування одягу, спеціальні пропозиції в спа-центрі й ресторанах.
У ресторанах готелю подають страви різних країн світу, зокрема наїдки індійської, тайської, японської, італійської, мексиканської та турецької кухонь. Столики сервірують у приміщенні та на відкритому повітрі.

Titanic Mardan Palace – у цьому курортному готелі розміщений один із найбільших у Європі відкритих басейнів. До послуг гостей 8 ресторанів з обслуговуванням по меню.З балконів усіх номерів відкривається вид на Таврські гори, Середземне море або басейн. Кожен номер оснащено системою дистанційного керування кондиціонером і освітленням.У деяких ресторанах подають страви національних кухонь різних країн. У головному ресторані сервірують сніданок, обід і вечерю. З бару на даху відкривається краєвид на територію курортного готелю і море.

Delphin BE Grand Resort – у розпорядженні гостей цього 5-зіркового готелю перебуватимуть надзвичайно великі плавальні басейни в оточенні розлогих ландшафтних садів, а також власний вихід до піщаного пляжу “Лара”. Завітавши до будь-якого зі стильних ресторанів та барів закладу, гості зможуть чудово розважитись і скуштувати страви з меню, що постійно оновлюється.
Готель дуже орієнтований на відпочинок з дітьми, пропонує дитячий міні-клуб від 4-х до 12 років, луна-парк, міні-зоопарк, веселі ігри та розваги з командою аніматорів.

Поділитись: viber facebook /telegram