Назад

🇦🇱 Албанія – список готелів з власним пляжем

Тури до Албанії – відносно новий продукт на туристичному ринку України, та одним з найпопулярніших запитань, які ми отримуємо по цьому напрямку: “Чи є власний пляж у готелі, чи входять в вартість лежанки та парасольки ?”

Сьогодні ми пропонуємо ознайомитися з готелями по Албанії, що мають власні пляжі:

☀️КУРОРТ ДУРРЕС

ALER Luxury Resort Durres 4*

Має власний пляж, пісочний, в 70 м від готелю.

Користування шезлонгами та парасольками входить в вартість (1 комплект на номер). Пляжні рушники $.

Palace Hotel & Spa 5*

Перша берегова лінія, власний, пісочний. Користування шезлонгами та парасольками входить в вартість (1 комплект на номер). Пляжні рушники.

Sandy Beach Resort 4*

Має власний пляж, пісочний, в 20 м від готелю. Шезлонгами, парасольки, пляжні рушники включені у вартість проживання.

Vala 3*

Перша берегова лінія, власний, пісочний. Користування шезлонгами та парасольками входить в вартість (1 комплект на номер).

Villa Aljor 3*

Власний пісочний пляж, в 10 хвилинах ходьби від готелю.  Користування шезлонгами та парасольками входить в вартість (1 комплект на номер).

Vila Belvedere 3*

Має власний пляж, пісочний, в 100 м від готелю. Шезлонгами, парасольки включені у вартість проживання.

Espana 3*

Має власний пляж.

Користування шезлонгами та парасольками входить в вартість. Пляжні рушники не пропонуються.

Klebrido 3*

Має власний пляж розташований перед готелем.

Користування шезлонгами та парасольками входить в вартість. Пляжні рушники не пропонуються.

KOLAVERI RESORT 3*

Має власний пісочний пляж, в 70 м від готелю. Готель розташований на 2й береговій лінії. Пляжні рушники не пропонуються.

MONACO 4*

Готель май власний пісочний пляж, 25 м від готелю . Парасольки, шезлонги пропонуються гостям готелю без додаткової оплати (1 комплект на номер).

☀️КУРОРТ ВЛЬОРА

Coral Hotel & Resort 4*

Пляж- галька, власний, користування шезлонгами та парасольками входить в вартість проживання. Пляжні рушники не пропонуються. Захід в море – по сходинках.

ALER Grand Hotel Vlora 5*

Готель розташований на 2й береговій лінії, через дорого від власного, пісочного пляжу. Користування шезлонгами та парасольками входить в вартість (1 комплект на номер). Пляжні рушники $.

Envi 3* (Влёра)

Готель має свій приватний пляж. Парасольки і лежаки безкоштовно. Рушники не надаються. Користування парасолями і шезлонгами входить у вартість проживання в готелі.

Olympia Touristic Village 3*

Готель має власний гальковий пляж, розташований через дорогу. Користування парасольками та шезлонгами входить у вартість проживання. Пляжні рушники не надаються. На пляжі працює бар.

Liro 4*( Влёра)

Готель розташований на першій береговій лінії і має власний приватний гальковий пляж.Користування парасольками та лежаками включено у вартість проживання в готелі. Пляжні рушники не надаються.

Picasso 4*(Влёра)

Готель має власний пляж на 50 парасольок, розташований поруч. Користування парасолями і шезлонгами входить у вартість проживання в готелі. На пляжі працює бар, де за додаткову плату відпочиваючі можуть придбати різноманітні напої.

☀️КУРОРТ САРАНДА

ALER Holiday inn Saranda 4+*

Готель розташований на другій берегової лінії, в 100 метрах від власний галькового пляжу. Користування парасольками та шезлонгами – без додаткової плати. Пляжні рушники не надаються.

Blue Sky 4 *

Готель розташований на другій берегової лінії, має власний приватний гальковий пляж Mango Beach (відстань від готелю до пляжу 100 м). Парасольки і шезлонги для гостей готелю надаються без додаткової плати (один комплект на номер). Пляжні рушники не надаються.

Demi 4 + *

Пляж власний гальковий. Для гостей готелю парасольки і лежаки надаються безкоштовно. Пляжні рушники не видаються.

Epirus 3 + *

У готелю є власний гальковий пляж. Гості можуть користуватися ним без додаткової плати (на 1 номер надається 1 парасолька і 2 шезлонга). Пляжні рушники не видаються.

Grand Hotel Saranda 4 *

Пляж власний, гальковий. Розташований в 15 метрах від готелю. Рушники для пляжу не видаються, парасольки і лежаки включені у вартість. На пляжі і біля басейну працює бар, де можна замовити різноманітні напої за додаткову плату.

Piccolino 3 *

Готель розташований на першій береговій лінії і має власний гальковий пляж.Користування парасольками та шезлонгами включено у вартість розміщення в готелі. Пляжні рушники не надаються.

Santa Quaranta Premium Resort 5 *

Власний гальковий пляж готелю знаходиться на першій береговій лінії, в безпосередній близькості від готелю. Парасольки, лежаки входять у вартість розміщення в готелі. Пляжні рушники не надаються.

Sole Luna 4 *

Розташований в курортному селищі Борш, в районі Хімара, в 23 кілометрах від Саранди. Приватний дрібно гальковий пляж розташований поруч з готелем. Користування парасольками та шезлонгами (1 комплект на номер) включено у вартість проживання. Пляжні рушники не надаються.

Відпочинок в Албанії у готелі з власним пляжем – це чудова можливість насолодитися відпочинком на березі Іонічного моря з усіма зручностями. Такі готелі пропонують низку переваг, які зроблять ваш відпочинок незабутнім.

По-перше, готелі з власним пляжем забезпечують зручний доступ до моря без необхідності шукати відповідне місце для відпочинку. Ви можете насолоджуватися пляжем в будь-який зручний для вас час, не турбуючись про переповненість або затребування лежаків.

По-друге, такі готелі часто мають власні закриті території з пляжними барами, ресторанами та іншими розвагами. Це дає вам можливість насолоджуватися смачними стравами та напоями прямо на березі моря, не відходячи від води.

По-третє, ви можете відчути себе в безпеці і спокої, оскільки готелі з власним пляжем зазвичай забезпечують охорону та безпеку для своїх гостей. Це дозволить вам розслабитися і насолодитися відпочинком, не маючи ніяких стурбовань.

Загалом, відпочинок в готелі з власним пляжем в Албанії пропонує неперевершені умови для відпочинку біля моря. Ви зможете насолодитися красою природи, комфортом готелю та розкішними видами, що створять для вас незабутні враження від відпочинку.

Детально по тури до Албанії з Кишинева, вартість відпочинку, варіанти перельотів та інше за посиланням.

Поділитись: viber facebook /telegram